Schultes RFID-Lukija (MiFare)

RFID-sirukortti

MiFare on maailman käytetyin RFID-sirustandardi. Siru on niin pieni, että se voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa. Avaimenperään, korttiin, rannekkeeseen jne. RFID-siru luetaan etälukuna radioaaltoja hyväksi käyttäen. Siru siis viedään vain lukijan lähelle.

RFID-siruja voidaan käyttää Schultes kassajärjestelmässä. Schultes kassakoneeseen liitettävissä erillinen lukija ja Handy-käsimyyntipäätteeseen integroitu lukija.

Mifare-siruihin voidaan ohjelmoida myös muiden ohjelmistojen toimintoja, joten siru on monikäyttöinen. Kortissa voi olla kassajärjestelmän lisäksi esimerkiksi... kulunvalvonta, portin/oven aukaisu tai mikä tahansa muu ohjelmisto tai toiminto..

Sirukorttitoiminnot ja hyödyt MiFare sirukortteja voi ohjelmoida monella eri tavalla.

* TUOTEKORTTI Sirulle voidaan ladata tuotteita ryhmittäin, jotka ovat ennakkoon myytyjä. Eli yrittäjä saa esim niistä kuitin kirjanpitoonsa heti ja korteille ladatut tuotteet käytetään myöhemmin. Kun tuotekortti luetaan kassalla, aukeaa myytävissä olevat tuotteet autom. kassan ikkunaan. Helppo ja nopea käyttö!

* RAHAKORTTI Sirulle voidaan ladata rahaa, jolloin myynti tapahtuu nopeasti ja helposti, sekä maksu lukemalla siru.

* ASIAKASKORTTI Sirua käyttämällä voidaan helposti myydä asiakasmuistiin ja laskuttaa jälkikäteen. Sirulla on asiak. laskutustiedot. Asiakkaalle voidaan määrittää oma hintataso. (esim alennetut hinnat tasossa 2)

* SIIRTOKORTTI Myyntitapahtuma saadaan siirrettyä helposti oikean asiakkaan laskutukseen.

* BONUSKORTTI Siru laskee tietyn eurosumman jälkeen alennuksen (bonuksen) asiakkaan ostoksille.

* TYÖAJANSEURANTA Sirulla kirjataan töihin tulo ja töistä lähtö, jolloin voidaan seurata työntekijöiden työaikoja.