Schultes s-700 ecotouch

Pieni järjestelmä isoille ideoille!

Usein pienimmät asiat tekevät suurimman eron. S-700 ecotouch on kaikkea muuta kuin tavallinen! SCHULTES S-700 ecotouch on luotettavaa ravintolakassajärjestelmää etsivälle oikea valinta. Tulevaisuuteen suuntautuvan kehittelyn tuloksena se yhdistää suorituskykyisen tekniikan, mukavan käytettävyyden ja trendikkään designin pieneimmässä tilassa. Pieni järjestelmä isoille ideoille. Loistava 26 cm / 10,1” väri-kosketusnäyttö on asennettu kiinteästi koteloon, eikä siten ole alttiina lialle tai roiskevedelle. Jokainen näytön elementti on vapaasti suunniteltavissa ja sijoiteltavissa. Kaikki kuitit ovat muokattavissa suunnittelun, koon ja fontin suhteen vastaamaan tarpeisiinne.

Voitte myös kasvattaa S-700 ecotouchinne vielä monipuolisemmaksi. Korkealaatuisilla SCHULTES lisälaitteilla voitte laajentaa uutta kassajärjestelmäänne kuten haluatte: esimerkiksi micromotion-näppäimistöllä, jossa on 140 pikanäppäintä, tai uudelleen kehitellyllä käyttäjälukolla, jossa on nopeampi ja turvallisempi RFID-tarjoilijatunnistus. Ja tämä kaikki on korkeinta saksalaista laatutyötä.

Jopa S-700 ecotouch voidaan varustaa täydellä toimintalaajuudella. Yrityksenne kasvaessa, S-700 ecotouch kasvaa mukana. S-700 ecotouch tarjoaa monipuoliset yhteysmahdollisuudet käyttämällä yleisiä rajapintoja kuten USB, Ethernet sekä sarjaportit ja mahdollistaa useiden myyntipisteiden verkotetun systeemin. Järjestelmään voidaan liittää SCHULTES S-600 Handy kannettava myyntipääte. Näin saadaan lisää joustavuutta. Tehdään toiminta helpoksi, kun aika on valttia. Haluatteko ottaa vastaan tilauksia, määritellä lisukkeita ja erityistoiveita? Ei ongelmaa! Järjestelmä avustaa tarjoilijaa asiaanliittyvissä kysymyksissä. Kaikki on täydellisesti sopusoinnussa keskenään. Iso asia!

Tekniset tiedot

Mitat: K 217 mm x L 289 mm x S 225 mm

Näyttö: 26 cm / 10,1” TFT LCD Väri-kosketusnäyttö

Paino: 2950 g

Tehonkulutus toiminnassa: n. 10 W

Muisti: 16 GB CF-kortti

Lisälaitteet / Integraatio: 4 x USB 2.0 Hi-Speed, 2 x sarjaportti, 1 x Ethernet 100BASE-TX, 2 x kassalaatikon liitokset