bluepos mobile

bluepos mobile / myyjän käsimyyntipääte (Android / iOS)

MYYJÄN KÄSIMYYNTIPÄÄTE ÄLYPUHELIMESSA TAI TABLETISSA, KÄYTTÄMÄLLÄ bluepos mobile SOVELLUSTA. YHTEENSOPIVA: Android, iOS (iPhone, iPad), Orderman 7+

Kassaan voi sisäänkirjautua skannaamalla QR-koodin, kun ollaan samassa wlan-verkossa. Tämän jälkeen kassakoneella bluepos mobile käyttöön ohjelmoitu näppäimistö aukeaa automaattisesti ja käytön voi aloittaa. Ainoa mitä asiakas tarvitsee on S-700 bluepos mobile sovellus, jonka saa ilmaiseksi ladattua App Storesta tai Google Play kaupasta. Kauppiaalla pitää olla joko S-700 kassakone, tai bluepos asennus windows tietokoneella tai tabletissa. Ilman lisenssiä toiminto toimii yhdellä laitteella ilmaiseksi myyntitapahtuma kerrallaan. Eli kassalla ja bluepos mobilella ei voi olla myyntitapahtuma yhtä aikaa menossa. Lisenssejä ostamalla voi käyttää toiminnallisuutta yhtä aikaa niin kassalla, kuin bluepos mobile kannettavalla laitteella.

bluepos mobile-sovelluksen avulla on myös mahdollista kutsua tarjoilijaa kassakoneelta tai keittiönäytöltä käsin. Myyjän bluepos mobile-sovellus hälyttää ja viestissä voi olla kutsuvan myyjän tieto tai vaikka tietty pöytänumero. Hälytys voidaan välittää älypuhelimelta myös yhteensopiviin älykelloihin, jolloin tarjoilijan kello hälyttää kutsun tullessa.